Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine stoler ikke på meg etter at jeg fortalte om nettvennen min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! For litt siden sendte jeg inn et spørsmål om min såkalte «internet sister». Problemet da var at jeg ikke torde å fortelle foreldrene mine om nettvennen min... Jeg gjorde det uansett. Nå føler jeg at jeg har ødelagt det for båndet vi hadde mellom oss. Foreldrene mine stoler ikke like mye på meg lenger, og det er tungt å takle. Jeg tenker på nettvennen min hver eneste natt, og er trøtt hver morgen. Dette påvirker skolegangen min. Null konsentrasjon i timene, dårligere karakterer. Nå i det siste har vi to over nettet funnet på en måte vi kanskje kan overbevise foreldrene mine om at hun er ekte på. Hun har filmet en video av seg selv som sier navnet mitt, og at hun er uendelig glad i meg. Dette kan jo ikke være mulig å forfalske, ettersom det er med nederlandsk aksent på engelsk, og hun sier navnet mitt og viser seg selv. Hun har instagrambruker med mange følgere på hennes alder. Og vi har skypet (noe foreldrene mine fortsatt forakter totalt). Nå tør jeg ikke vise videoen... Tips? :((

SVAR

Besvart 18.05.2018 20:01:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Slik er du trygg på nett og sosiale medier

Det er fort gjort å se noe ubehagelig, eller gjøre noe man angrer på. Her er ti nettvett-tips.

 

Les mer
account_circle