Hopp til hovedinnholdet

Nakenbilder av meg er spredt og de kaller meg hore, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går i niende klasse. For en stund siden drev jeg på med en gutt i klassa mi. Vi sendte noen nakenbilder til hverandre som begge var med på. Men han har fått lagret de bildene uten at jeg viste det. Han sendte ett av bildene til bestevenn sin og bestevenn hans sa det til meg. Så jeg vet at han har sendt nakenbilder av meg videre. Men jeg tror ikke det har blitt sendt til flere. Vi tre er ikke lengre venner og nå driver de og kaller meg hore osv. Og de sprer rykter om meg til andre folk som ikke stemmer. Jeg lurte på om det går ann å få gjort noe siden han har lagret og sendt nakenbilder av meg noe jeg vet ikke er lov. Men siden jeg sendte bildene frivillig så er jeg usikker. Synes heller ikke det er greit at de kaller meg slike ting, synes ikke det er like lett å dra på skolen lengre.

SVAR

Besvart 19.05.2018 20:26:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er det lov å sende nudes eller dickpics?

Det kan være spennende å sende slike bilder, men i mange tilfeller kan det være straffbart. Her er det du trenger å vite om deling av nakenbilder.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle