Hopp til hovedinnholdet

Han var full og noen filmet han da han dro ned buksa.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg var på en fest på onsdag for 2-3 dager siden hos en kompis. Jeg fikk i meg litt mye alkohol og det endte opp med at jeg dro av meg buksa i en liten stund. Da var det en annen kompis som bestemte seg for å filme dette og som sendte det til andre på Snapchat. Jeg er ikke sikker på om fronten var med på videoen, men baken syntes godt. Som sagt var jeg veldig full, og kunne da ikke gi samtykke til dette. Og jeg ville selvfølgelig ikke bli filmet. Jeg vet at han har sendt det til en god del folk, men er usikker på hvor mange. Er også veldig usikker på om folk har lagret det eller screenshotta det. Jeg er veldig stresset og bekymret, og vet ikke hva jeg skal gjøre. Tenker at jeg selvfølgelig skal spørre han om han kan slette det hvis han har lagret det og be han si det til de han sendte videoen til. Men hva hvis han ikke gjør det, eller jeg er usikker på om han og de som har fått videoen har slettet det. Hva gjør jeg da? Veldig fortvila.

SVAR

Besvart 21.07.2018 14:09:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan man legge ut bilder av andre som man selv har tatt?

Hvor går grensen for hvilke bilder man kan legge ut av andre? Er det nok at man har fotografert bildet selv? Her er noen gode råd.

 

Les mer
attach_file

Nudes av meg er delt, hva gjør jeg?

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet intime bilder eller videoer av deg som er blitt delt.

 

Les mer
attach_file

Er det lov å sende nudes eller dickpics?

Det kan være spennende å sende slike bilder, men i mange tilfeller kan det være straffbart. Her er det du trenger å vite om deling av nakenbilder.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle