Hopp til hovedinnholdet

Anmeldelse av mobbing på nettet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei
Før var jeg venner med ei jente(fra ca. andre klasse)så flytta jeg vekk litt i 7. så ble hun gode venner med ei annen, så når jeg flytta tilbake ble lsm vi tre gode venner. men så klikka hu for sånn ingenting, så vi splitta opp litt sånn rundt desember januar. Vi krangla mye før d, lsm hele tia å hun brukte ganske mangen andre jenter.(mens vi krangla var det alltid hun som kom "utenfor" lsm, så hun bare fant noen andre å var med de tiil vi ble venner igjen)Da vi lsm splitta opp var vi to(meg, og hun "nye")sure på hun andre og hun på oss. så hun sendte ganske mangen stygge meldinger, og vi svarte tilbake lsm. så har hun gjort sånne små ting på skolen, sånn stå i veien, spenne oss med vilje i gym å litt sånnt. så la jeg ut noen helt ok bilder av henne på face book, av fjeset hennes bare. men jeg tagga det litt sånn styggt(eww..you dont have to like her we dont, du kan ikke forvente at alle skal være perfekte ol.) åså fant hun ut av det(ganske lenge etter)åså måtte liksom foreldrene våre og vennina mi(hun som hun andre ble venner med mens jeg hadde flytta)komme å snakke med foreldrene hennes. men de fikk det til å virke som om det var vi som var synderne og hun andre hadde liksom ikke gjort noe... åså hun bare gikk med engang så hun var ikke der en gang.
uansett så bestemte de seg for å anmelde det, men jeg har ikke hørt noe om det i det siste(en uke siden eller noe vi hadde det møte) vi måtte snakke med læreren på skolen å sånnt og men da var hun helelr ikke der...
jeg syns dette er for det første tatt helt ut av sammenheng, for det var så masse historie bak alt, og de bare overså alt det!
og det er jo jeg som får alt dritten for jeg la ut bildene,,, kommer dette til å ødelegge hele framtia mi? eller overdriver jeg?
jeg er bare så utrolig sur, for alle overser hva hun gjorde! det er ikke bare oss som gjorde noe hun gjorde faen minst like mye dritt hun!!
må jeg snakke med politiet eller noe og nå? for vi får jo aldri sjangsen til å snakke skikkelig til henne. på den ser møte tingen med foreldrene bare snakka vi litt sånn kranglete/kjeftete frekt til hun, men vi ble jo angrepet av foreldrene hennes, forsvars modus lsm! men vi har ikke fått snakket med henne skikkelig å fått vite hva hun synes eller noe, hun tok det ikke opp med meg heller, bare gikk rett og sa det til foreldrene, spurte ikke om jeg kunne slette di...


PS: da vi liksom var en gjeng på 3, oss 3. så ble hun alltid sur for ingenting åså sa hun aldri hva det var åsånn ... å da ble vi sure på hu..
å det skjedde HELE tia !

SVAR

Besvart 11.03.2009 11:55:08
account_circle