Hopp til hovedinnholdet

Venninna mi deler bilder av meg uten min tillatelse

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Idag var venninna mi på telefonen min. Ho gikk inn på snapchat, og sendte et bilde fra min telefon til storesøstra mi. Bildet var av meg og en gutt på skolen. Jeg vil ikke at søstra mi skal se det. Jeg blokkerte hun, og håpet på at bildet forsvinner. Men jeg lurer på, gjør det det? Værsåsnill, å svar meg. Jeg trenger hjelp! Værsåsnill å svar på dette spørsmålet! Forsvinner en snap, som jeg har sendt, om jeg blokkerer en personen? Ho hadde ikke åpna snappen! Dette er viktig, og veninna mi som sendte bildet pleier å sende bilder av meg til mange folk, når jeg sier at ho ikke skal gjøre det! Hva kan jeg si til ho, for at ho skal stoppe? Jeg har «skjefta» på ho mange ganger, og sagt ifra at jeg ikke liker at ho sender sånn rundt, og at ho må stoppe med det. Men det gir seg ikke..!

SVAR

Besvart 14.09.2018 11:05:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Legger ut bilder av andre uten lov

Har lagt ut noen bilder på Facebook fra en skoletur vi var på. En av de i klassen vil at jeg skal slette bildene av henne, men jeg skjønner ikke hvorfor. Bildene er ikke noe farlige og viser ikke fest eller noe sånt. Hun sier bare at hun ikke synes hun så noe fin ut. Det er jo mine bilder. Kan hun kreve at jeg skal fjerne dem? Hva skjer om jeg ikke gjør det?

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
account_circle