Hopp til hovedinnholdet

Jeg sendte kløftbilde til to i samme gjeng.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

det var ikke noe annet temaet som virket riktig, så måtte velge dett. For en stund tilbake, trada jeg kløft mot pack til en type, noe som jeg vet jeg ikke skulle gjort. Jeg er heller ikke typen som gjør sånt, det var vel et øyeblikks svakhet eller noe lignende. Han jeg sendte til, er en del av gjengen til en fyr jeg holdte litt på med før. Og nå igjen, et par uker siden, så sendte jeg kløft mot pack til han fyren jeg holdte på med før. De er i samme gjeng, og jeg har en anelse at hvertfall en av dem kanskje har bildene på sin mobil, i hvertfall så har de sagt det til andre. Jeg vil ikke bli sett på som løs, for hos jenter er det veldig enkelt å bli stempla som og veldig vanskelig å få vekk. Han jeg holdte på med før har totalt avvist meg siden også. Noe som kanskje hører med til historien er at han spurte meg om å bli sammen,og jeg sa nei. Jeg er stressa for i tillegg kyssa jeg litt med en helt annen gutt på en fest for litt siden. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 09.10.2018 12:50:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
attach_file

Stå opp mot slutshaming

"Slutshaming" gjør at mange er redde for å stille opp for venner som står alene og avkledd på nett. Vær en god venn og stå opp mot rykter og baksnakking.

 

Les mer
attach_file

Send GIF-er istedenfor nudes!

Har du blitt spurt om å sende lettkledd- eller nakenbilder? Hvis du helst vil unngå å sende, eller er lei masing, så kan du sende GIF-er i stedet!

 

Les mer
account_circle