Hopp til hovedinnholdet

Burde jeg bli venn med henne igjen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei!! Jeg har en venninne som sa til oss at hun hadde sendt nudes til en gutt fra den andre klassen, fordi han spurte HELE tiden. Og vi prøvde å hjelpe henne ved å si det til en lærer eller en voksen. Men så kommer hun etter på og kjefter på oss og sier at vi har ødelagt livet hennes osv. Men samme dagen hun sendte nudes, kom politiet til oss på skolen og sa at det er alvorlig å sende nudes osv, og når ho reiste hjem så sendte hun bare. Og hun truet oss med å si at hun skal hente mange andre folk fra andre plasser for å banke oss osv. Jeg har sagt det til mamma, men hun sier bare at jeg ikke trenger å bli venn med henne mer eller noe. Hun sa også at jeg KAN si "Hei" hvis jeg ser henne, men ikke bli venn/bestevenn med henne som før: Jeg måtte selvfølgelig svarer ja. Det er første dagen jeg mister en venn!!!! Og mitt spørsmål er om mamma hadde rett? Burde jeg bli venn med henne som før og glemme alt??? Eller bare si "Hei" hvis jeg ser henne og ikke noe mer??? Håper du/dere svarer meg!<33

SVAR

Besvart 24.10.2018 11:10:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Slik kan du avsløre en falsk venn

Har du opplevd å bli sviktet? Eller har noen plutselig ditcha deg? Les videre for flere kjennetegn på en falsk venn.

av Skage, ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Er det lov å sende nudes eller dickpics?

Det kan være spennende å sende slike bilder, men i mange tilfeller kan det være straffbart. Her er det du trenger å vite om deling av nakenbilder.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er aldri greit å mase seg til nakenbilder, men det er ikke alltid lett å vite hva du skal svare hvis noen gjør det. Her er noen supre tips til hva du kan si.

 

Les mer
account_circle