Hopp til hovedinnholdet

Har sendt bilder av meg til flere menn, kjempestressa. Er ikke kommet ut.

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei er en gutt på 16 som er sjukt stressa siden. Har sendt et bilde av meg til en mann og er stressa at han skal gjennskjenne meg igjen:/ har forsatt ikke kommet ut til noen. Har lyst til og delta i en danse konkurranse og er kjempe stressa for og bli gjenskjent har sendt bilde av meg og min kropp til flere menn:(((((((

Besvart 15.11.2018 19:28
 

Svar
Hei gutt 16 år.
Takk for at du skrev til ung.no
Jeg forstår du er stresset for dette. Men jeg tror ikke du har noe å være redd for. De mennene som har mottatt bilder av deg, vil sannsynligvis ikke si noe til noen om dette. Det kan være at de ikke vil at noen skal vite det fordi du er så ung.  
Du kan helt fint delta i dansekonkurransen! Hvis noen gjenkjenner deg kan du bare benekte at det er deg. 
Du kan snakke om alt dette, og også prosessen med å komme ut, hvis du ønsker med Ungdomstelefonen. Helsesøster på skolen eller på helsestasjon for ungdom er også en god samtalepartner. Som du ser er det også en mulighet å chatte med helsepersonell på ungdomsklinikken Sex og samfunn. 
Vær stolt av den du er!


Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er det straffbart å sende nudes?

Gutt tar bilde av lettkledd jente (colourbox.com)

Noen synes det er spennende å sende naken- og lettkledde bilder. Men hva er egentlig lov å sende? Og er det ok å dele bilder og filmer videre med andre?

Les mer

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Flagg i regnbuefarger

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

Les mer

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Bildet er lånt fra www.colorbox.com

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, panfil eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Chat om seksualitet og få svar om prevensjon i chatbot

Sex og samfunn

Lurer du på noe om seksualitet, seksuell helse eller prevensjon? Da kan du få svar på chat med fagpersoner eller chatbot'en på Sex og samfunn.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Nettvett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om nettvett