Hopp til hovedinnholdet

Guttene i klassen printet ut et bilde av meg, men jeg ville ikke

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 12 år som var på skolen i dag. Så var d en gutt i klassen som fant et bilde av meg på nettet som jeg ubevist hadde lagt ut. Jwg likkte ikke bilde og sa at han ikke skulle printe dette bilde it. Men læreren sa at d ikkje var deres feil at jeg hadde lagt d ut. Men jeg sa til læreren at dette er ikke greiy dere lærere skal jo hjelpe barna på skoleb men han sa d var greit så guttene i klassen tok plakatene av meg og hang de opp i klasse rommet. Er dettw greit? Beklager skive feil.

SVAR

Besvart 08.12.2018 10:41:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få slutt på mobbingen!

Det er ikke din skyld eller deg det er noe galt med - ingen har rett til å plage andre! Her er noen tips til hvordan du kan få slutt på mobbingen.

 

Les mer
attach_file

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Kan man legge ut bilder av andre som man selv har tatt?

Hvor går grensen for hvilke bilder man kan legge ut av andre? Er det nok at man har fotografert bildet selv? Her er noen gode råd.

 

Les mer
account_circle