Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor drømte jeg at jeg hadde sex med mamma?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei! jeg har mista koden på et spørsmål jeg har stilt her inne og lurer på om det er noen måte jeg kan finne den igjen på? Jeg har leita litt rundt i andre spørsmål som er stilt som likna på mitt, men jeg finner ingenting/ altfor mye. Er det håp eller er jeg nødt til å stille det på nytt? Spørsmålet mitt ble silt tidligere på høsten 2018 fortsatt av jente 16 og jeg spurte om noe angående en drøm jeg hadde der jeg hadde samleie med mamma. Kanskje det er fordi vi har et veldig nært forhold? Jeg vet at jeg ikke tenner på henne på noen slags måte så hvorfor? Greia er at jeg var mannen. Det er vanskelig å se på henne på samme måte igjen. Kan dere prøve å finne spørsmålet mitt eller et som likner på mitt og linke til det eller fortelle meg hvordan jeg kan finne det? takk. jeg søkte på koden min på google inni indikomode og planen var å ha fanen oppe i fram til jeg fikk svar men så restarta pcen og jeg tror ikke vi kan finne spørsmålet mitt på den måten.

Besvart 06.12.2018 22:48
 

Svar
Hei jente 16!

Takk for spørsmål.

I spørsmålet ditt, forteller du at du har sex med din mor og at du er mannen. Drømmer kan være helt realistiske eller de kan en mere symbolsk, billedlig form. Med det siste menes at konkrete hendelser i drømmen ikke er noe som har skjedd, skal skje eller ønsker skal skje. 

Det kan godt hende at drømmen din handler om din mor, din far eller begge to. Det vil være feil av meg å spekulere i hva drømmen betyr. Dette er fordi det krever kunnskap om hvem du er, din fortid, din nåtid, hva du har opplevd og hva du opplever for å i det hele tatt kunne komme fram til noen tanker om hva drømmen din betyr.

Ofte kan det være lurt å skrive ned drømmer og la de "modnes" litt. Da vil en av og til forstå de. Husk at det å forstå en drøm bare er en måte å forstå virkeligheten på, men en kan aldri vite om det er virkeligheten.

En drøm kan også bare være en drøm uten noen spesiell betydning. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen sexologisk rådgiver Sex og samfunn - i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Nettvett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om nettvett