Hopp til hovedinnholdet

Kan apper vise hvem som har besøkt eller blokkert deg på Instagram?

Jente 20 år
 

Spørsmål

Kan man se hvem som er inne på kontoen sin eller hvem som har blokkert deg på Instagram? Vet at Instagram ikke varsler om blokkeringer, men finnes flere apper som sier de både kan vise hvem som besøker profilen din og hvem som har blokket deg. Er noen av disse appen ekte eller er alle bare fake?

Besvart 12.12.2018 13:48
 

Svar
Hei

Det er i utgangspunktet ikke mulig å få en oversikt over de som har blokkert deg på Instagram. Du kan bekrefte at enkelt personer IKKE har blokkert deg ved å søke opp profilen på Instagram. Dersom profilen dukker opp, og du kan se brukerens profilbilde, er du ikke blokkert. Dersom profilen ikke dukker opp kan det hende at brukeren har blokkert deg eller deaktivert profilen sin.

Det er heller ikke mulig å se hvem som har vært inne på Instagram profilen din, men det er mulig å se hvem som har sett på Instagram storien din. Instagram skriver at

"Hvis du vil se hvem som har sett historien din, åpner du historien og sveiper oppover på skjermen. Da ser du både antallet og brukernavnene på de personene som har sett hvert bilde eller hver video i historien din.

Bare du kan se på hvem som har sett historien din."

Apper som påstår at de kan vise deg hvem som har besøkt profilen din og hvem som har blokkert deg er nok derfor ikke til å stole på.

Hilsen Slettmeg.no i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Gode råd om nettvett du bør følge

Jente ser på mobilen sin (colourbox.com)

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Slik sletter du deg fra en nettjeneste

Snapchat Instagram Facebook

Sliter du med å slette deg fra en nettside, eller føler du deg krenket av noe på nett? Få hjelp med sletteguiden til slettmeg.no.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Nettvett
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om nettvett