Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir truet av noen fordi jeg hadde en video hvor de lekte med en dildo

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! For noen år siden fikk jeg tilsendt en video av to jenter jeg kjenner som filmet seg selv når de lekte med en dildo sammen. Dette la de selv ut på internett, på en snap chat konto som legger ut slike type seksulle ting. Jeg hadde helt glemt at jeg forsatt hadde den videoen på mobilen min, og noen av vennene mine så den. Hun ene som var avbildet på videoen fant det nettopp ut (hun går nå i klassen min på vgs), hun truer meg med at jeg må passe meg for henne på skolen osv. Hun andre på vidoen går ikke på samme skole som oss, men hun har også truet meg, med å si at hun kan komme på skolen og vise naken bilder av meg osv. Nå sier hun i klassen min at hun skal prøve å bytte klasse pga dette. Det jeg da lurer på er om det er ulovlig å ha en slik video som personene selv har lagt ut på nett, og om det er ulovlig at noen venner har sett den. Jeg har slettet videoen og har ikke sendt den videre, er kun noen få som har sett den. Hilsen jente 18 som er redd og gruer seg for å gå på skolen.

SVAR

Besvart 15.12.2018 20:46:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Er det lov å sende nudes eller dickpics?

Det kan være spennende å sende slike bilder, men i mange tilfeller kan det være straffbart. Her er det du trenger å vite om deling av nakenbilder.

 

Les mer
account_circle