Hopp til hovedinnholdet

En gutt truer meg med å legge ut nakenbilder av meg på nettet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har klart å sende nakenbilde til en gutt fra USA som jeg synes var veldig kjekk. Siden jeg stoppet å sende han nudes en dag, truet han meg med å legge det ut på Snapchat, Instagram og en nettside med å tagge navnet mitt og hvor jeg kommer fra. Jeg har prøvd å snakke med han og få han til å ikke sende de videre, men vil fortsatt sende det ut hvis ikke jeg fortsetter å sende han nudes. Jeg vil på en måte ikke si det til foreldrene mine heller. De vil bli så skuffet når jeg sier jeg har sendt nudes til en gutt som ikke engang er herfra. Hva skal jeg gjøre nå???

SVAR

Besvart 28.12.2018 16:50:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik sletter du informasjon om deg på nettet

Har du funnet bilder av deg selv på nettet som du ikke vil at andre skal se? Eller har noen opprettet en falsk profil i ditt navn? Slik sletter du opplysninger fra nettet.

 

Les mer
attach_file

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nett

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på nett, og hva du gjør om noen har tatt bilder eller filmet deg uten at du har sagt ja.

 

Les mer
attach_file

Har du opplevd utpressing på nett?

Hvis noen får deg til å sende seksualiserte bilder og truer med å spre dem videre, er det kjempeviktig at du sier ifra til noen. Det er mange som kan og vil hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle