Hopp til hovedinnholdet

Vil slette instagramkonto. Sliter med sosial angst.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Vet ikke om dette går under dette emnet, men jeg visste ikke hva kategori det går under. Jeg ønsker å slette Instagram kontoen min helt, men får det ikke til. Det eneste som går sn å gjøre er å deaktivere den midlertidig. Har prøvd det meste, men ingenting funker. Jeg er så å si desperat etter å få den slettet. Har ikke lagt ut noen bilder, men orker ikke å ha en konto lenger. Har sosial angst, og det at noen skal legge merke til meg, selvom det bare er på Instagram, gjør at jeg får vondt i magen. Vet dere hvordan jeg får slettet den fullstendig?

SVAR

Besvart 15.01.2019 17:35:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik sletter du deg fra en nettjeneste

Sliter du med å slette deg fra en nettside, eller føler du deg krenket av noe på nett? Få hjelp med sletteguiden til slettmeg.no.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
account_circle