Hopp til hovedinnholdet

Er redd for at ukjent gutt på Snapchat vil spre bilder jeg har sendt han

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei For rundt et år siden ble jeg addet på snapchat av en eldre gutt jeg aldri hadde sett før. Han var hyggelig i begynnelsen, men etter hvert begynte han å sende runke videoer og dickpics. Jeg vet ikke hvem denne gutten egentlig er fordi han sendte aldri bilde av ansikte sitt. Jeg sendte noen bilder tilbake som jeg angrer veldig på. Jeg tror heller ikke han tok noe skjermbilde, men jeg er veldig redd for at bildene plutselig blir spredt. Da ville jeg heller ikke kunne gjort noe med det, siden jeg har aldri sett ansiktet hans. Jeg har begynt å fått angst for det nå. Hva burde jeg gjøre? Jeg vet ikke hva han heter på snapchat lenger heller. Jeg er utrolig stresset. Hilsen jente 15 år.

SVAR

Besvart 28.01.2019 14:59:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vet du hvem du chatter med?

Har du alltid kontroll på hvem du snakker med på nettet eller i sosiale medier? Og kan du egentlig vite hvem du chatter med?

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor sender noen nudes?

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

 

Les mer
account_circle