Hopp til hovedinnholdet

To gutter viste seg naken på facetime, vi ble skikkelig skremt..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg og venninen min var på mobilen da plutseleg et ukjent nummer ringte på facetime. Vi tok tlf for å se hvem det var. Det første vi så var to gutter som var nakne... Vi ble skikkeleg skremte og la på. De ringte opp igjen hele tiden ette rpå men vi tok ikkje tellefonen. Vi prøvde å søke opp nummeret på 1881 men det var ikkje noe treff. Er veldig usikker på om jeg skal annmelde det eller si det til en voksen. Vet heller ikkje hvordan jeg skal si det til noen. Eg er ennå veldig skremt på hvordan de fikk tak i nummeret mitt. De visste også va jeg heter... Har du noen tips til kva jeg skal gjøre.?!

SVAR

Besvart 06.02.2019 10:27:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er det lov å sende nudes eller dickpics?

Det kan være spennende å sende slike bilder, men i mange tilfeller kan det være straffbart. Her er det du trenger å vite om deling av nakenbilder.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor sender noen nudes?

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle