Hopp til hovedinnholdet

Jeg sendte toppløsbilde, og han la det ut på insta

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg møtte en veldig hyggelig fyr på MovieStarPlanet. Han spurte om snappen min, og alt var helt fint. Han var veldig hyggelig, men etter ett par dager begynte han å stille litt rare spørrsmål. Han ba meg ta bilde av rumpa mi og flere intime steder. Jeg sa alltid nei, men han begynte å mase mer og mer. Til slutt sendte jeg han ett bilde av rompa mi (med klær). Også sa han at jeg hadde en veldig fin kropp og sånn, så da ble jeg jo veldig glad. Jeg begynte å sende flere sånn bilder, og alt var helt fint. Etter aat vi hadde snakket i noen uker bestemte jeg meg for å vise litt mer av meg, han ble veldig glad å sa at jeg hadde en veldig fin kropp og at jeg var veldig sexy. Så etter alt dette sendte jeg ett topløst bilde, han åpnet ikke snappen med en gang. Noen dager etterpå, så hadde jeg stått opp og gjort meg klar for skolen. Når jeg skjekket mobilen, fant jeg ut at han hadde screena bildet. Jeg ble veldig frustrert og ba han om å slette bildet med en gang. Han la det ut på insta...

SVAR

Besvart 09.02.2019 17:29:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vet du hvem du chatter med?

Har du alltid kontroll på hvem du snakker med på nettet eller i sosiale medier? Og kan du egentlig vite hvem du chatter med?

 

Les mer
attach_file

- Legger ut bilder av andre uten lov

Har lagt ut noen bilder på Facebook fra en skoletur vi var på. En av de i klassen vil at jeg skal slette bildene av henne, men jeg skjønner ikke hvorfor. Bildene er ikke noe farlige og viser ikke fest eller noe sånt. Hun sier bare at hun ikke synes hun så noe fin ut. Det er jo mine bilder. Kan hun kreve at jeg skal fjerne dem? Hva skjer om jeg ikke gjør det?

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
account_circle