Hopp til hovedinnholdet

Noen hacket snapchatten min og stjal sex videoer av meg om kjæresten

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. For ca 2 måneder siden ble jeg hacket på Snapchat da jeg var på ferie, noen stjal 2 sex videoer av meg og kjæresten min. Jeg vet hvem han ene er som har den, men jeg vet at fler har den men vet ikke hvem. Jeg var 15 da videoene ble tatt og kjæresten min er 19, jeg fylte 16 for noen uker siden. Jeg har utrolig lyst til å anmelde han ene gutten som har videoen, men jeg kan ikke for da får foreldrene mine vite det og de kan ikke vite at jeg er sammen med en som er 19, jeg skal fortelle om han, men det er litt tidlig. Og jeg var 15 da videoen skjedde og det kan vel politiet finne ut av på en eller annen måte kan de ikke? Trenger virkelig hjelp for jeg har ikke peiling på hva jeg skal gjøre!

SVAR

Besvart 12.02.2019 12:51:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kontakt politiet

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

 

Les mer
attach_file

- Legger ut bilder av andre uten lov

Har lagt ut noen bilder på Facebook fra en skoletur vi var på. En av de i klassen vil at jeg skal slette bildene av henne, men jeg skjønner ikke hvorfor. Bildene er ikke noe farlige og viser ikke fest eller noe sånt. Hun sier bare at hun ikke synes hun så noe fin ut. Det er jo mine bilder. Kan hun kreve at jeg skal fjerne dem? Hva skjer om jeg ikke gjør det?

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
attach_file

Er det lov å sende nudes eller dickpics?

Det kan være spennende å sende slike bilder, men i mange tilfeller kan det være straffbart. Her er det du trenger å vite om deling av nakenbilder.

 

Les mer
account_circle