Hopp til hovedinnholdet

Noen spredte nakenbilde av meg og nå får foreldrene mine vite det

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg var så utrolig dom å sende nudes til en fyr for litt lenge siden nå. Og utenat jeg viste det hadde han lagret bilde jeg sente på telefonen sin.og en dag når jeg var på skolen hadde han vist frem bilde til alle kompisene sine.jeg begynte å gråte og lærerne fant ut av det. Så nå skal lærerne ringe hjem til mamma og fortelle det. Jeg gruer meg sikkeli og vet ikke va jeg skal gjøre. Jeg er redd får at mamma skal bli sur og ikke stole på meg lenger. Jeg vet ikke om jeg klarer dette.... nå vil jeg bare forsvinne langt bort.

SVAR

Besvart 05.03.2019 21:41:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nett

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på nett, og hva du gjør om noen har tatt bilder eller filmet deg uten at du har sagt ja.

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
attach_file

Gjort noe dumt? Tilgi deg selv!

Har du gjort noe du angrer på, som å såre en kjæreste eller svikte en venn? Sammen skal vi finne en måte du kan tilgi deg selv.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle