Hopp til hovedinnholdet

Prøver han bare å være snill, eller er det noe annet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg vet ikke helt om dette går under nettverk menmen. For det er mann på 28 år, tror jeg, som jobber på skolen min og som er i samme fotball miljøet som jeg. Han er veldig grei når jeg snakker med han face to face og jeg syntes han er ganske kul. Han var også med meg på fotballskole i Spania. Der ble vi på en måte godt kjent. I det siste har han begynt å snappe med meg. Jeg vet ikke hvordan jeg skal tolke det, for han sender liksom plutselig snap av hunden eller at han er på tur. Jeg føler jo at jeg må svare og da har vi en samtale. Men når jeg snakker med han, føler jeg det er litt kleint, fra min side. Nå har han også sagt at han kan fikse jobb til meg og at jeg kan jobbe hos han. Er dette normalt? Kan vere jeg tolker det feil og at han bare prøver å være snill, for han sier jo ikke noe frekt eller upassende. Hilsen en litt forvirra jente

SVAR

Besvart 12.03.2019 15:41:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.no – kvalitetssikret informasjon til ungdom

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Her får du svar på det du lurer på. Nettstedet er drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

 

Les mer
attach_file

Vet du hvem du chatter med?

Har du alltid kontroll på hvem du snakker med på nettet eller i sosiale medier? Og kan du egentlig vite hvem du chatter med?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle