Hopp til hovedinnholdet

Jeg har sendt og fått nakenbilder og angrer skikklig

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg innser nå at jeg angrer veldig veldig mye på noe. Jeg har brukt å vært på omegle med sånn chat med tilfeldige andre folk. Jeg har både mottatt og sendt nakenbilder. Jeg vet at ingen av de har tatt skjermbilde (håper jeg mest sannsynelig), og at jeg tror nok ikke det ligger bilder på nettet eller noe av meg da. Jeg vet godt at det ikke er lurt og sånn, jeg vet det. Jeg angrer nå pga jeg så en video om det på youtube. Jeg er ikke noe særlig seksuell person selv, jeg har bare gjort det uten å tenke så mye på det som nå. Jeg selv har aldri tatt skjermbilde eller presset noen til å sende. Angrer virkelig, pga kan ikke ta bort ting man har gjort. Skal jeg angre, eller bare prøve å slappe av? Jeg skal aldri gjøre det igjen noensinne. ALDRI!!!!! Har slettet snapchat kontoen min sånn at jeg kan føle meg litt bedre. Begynte å tenke på den personen jeg liker og at de har aldri sendt noe sånn, fordi det er ikke riktig. Jeg liker meg selv mindre med sånne ting som skjer som dette.

SVAR

Besvart 07.04.2019 22:02:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Send GIF-er istedenfor nudes!

Har du blitt spurt om å sende lettkledd- eller nakenbilder? Hvis du helst vil unngå å sende, eller er lei masing, så kan du sende GIF-er i stedet!

 

Les mer
account_circle