Hopp til hovedinnholdet

Jeg screenshottet og delte videre et nakenbilde

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. jeg ville bare spøre om en sak som har skjedd. En jente som er 19 år sendte meg et lettkledd bilde av seg selv noe jeg ikke ville ha. Men en venninne av meg ville ha for å presse henne til å bli lei seg. Så jeg screenshotet bildet som hun sendte til meg og sendte det til denne venninnen av meg. Men jeg følte meg veldig dårlig etter å sendt bildet til venninnen min. Så jeg følte for å si det til denne jenta som jeg screenshotet for å være ærlig. Og hun tilgide meg å sa at hun vett hvem venninnen min var som ville gjøre henne lei seg. så hun forsto meg å sånt. Men nå truer hun meg med å anmelde meg for jeg har spred dette bildet til den ene personen. Og hun truer meg for jeg ikke vil gjøre som hun vil. (Bildet har ikke blitt snakket om på noen plass. Men hun vet jeg sendte det til denne venninnen min så derfor vil hun jeg skal bli anmeldt for det). Så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. :/

SVAR

Besvart 10.04.2019 19:30:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
attach_file

Har du delt nakenbilder av andre?

Har du videresendt et bilde som bare var ment til deg og skjønt at det ikke var en ok ting å gjøre? Her er noen tips til hvordan du kan rydde opp.

 

Les mer
account_circle