Hopp til hovedinnholdet

Noen av guttene i klassen har tatt bilder av meg uten at jeg ønsket det

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, idag på skolen hadde vi gym i siste time. Jeg hadde på meg tights og rumpa mi er litt stor kan jeg si, i slutten skulle vi tøye ut og jeg lente meg framover og da merket jeg i sideblikket at to av guttene i klassen min begynte å ta bilder av rompa mi. Jeg har ikke sakt noe til dem enda men føler ikke det var helt greit. Jeg har merket at de stirrer på puppene mine også, det begynner å bli varmt ute så jeg går litt lettkledd. Om de har flere bilder av rumpa og puppene mine hva skal jeg si til dem om de nekter å slette dem? Skal jeg slutte å gå lettkledd?

SVAR

Besvart 24.04.2019 12:10:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

- Legger ut bilder av andre uten lov

Har lagt ut noen bilder på Facebook fra en skoletur vi var på. En av de i klassen vil at jeg skal slette bildene av henne, men jeg skjønner ikke hvorfor. Bildene er ikke noe farlige og viser ikke fest eller noe sånt. Hun sier bare at hun ikke synes hun så noe fin ut. Det er jo mine bilder. Kan hun kreve at jeg skal fjerne dem? Hva skjer om jeg ikke gjør det?

 

Les mer
attach_file

Kan man legge ut bilder av andre som man selv har tatt?

Hvor går grensen for hvilke bilder man kan legge ut av andre? Er det nok at man har fotografert bildet selv? Her er noen gode råd.

 

Les mer
account_circle