Hopp til hovedinnholdet

Han sa han skulle slette lettkledtbildene av meg, men gjorde det ikke

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei For rundt 1 mnd siden ble det slutt mellom meg og kjæresten. Jeg var da klar over at han hadde lettkledde bilder av meg lagret på sin telefon, så jeg ba han om å slette ALT av slike bilder. Jeg fikk se han slettet noen bilder og trodde han faktisk slettet bildene. Nå har jeg fått bilde fra en kompis av telefonen til exen min, hvor det er bilde av meg lettkledd. Jeg syns overhodet ikke dette er greit! Jeg lurer på om jeg kan anmelde han for dette? Jeg fikk ikke tatt skjermbilde av at bildet av meg lettkledd ble vist til de som var rundt, må jeg ha mer bevis på at det er sant eller er det nok at jeg vet det er på telefonen hans? Det var ikke noe fint brudd, da han var utro og gjorde ting med en gang, så ville komme tilbake for en ny sjanse, for så å dra å gjør ting med andre. Kan også nevne det at jeg faktisk slettet alt sånt jeg hadde av han, og syns ikke det er greit at han skal ha de bildene å kunne se på meg på den måten og vil veldig gjerne ha hjelp!

SVAR

Besvart 02.05.2019 21:17:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
attach_file

Er det lov å sende nudes eller dickpics?

Det kan være spennende å sende slike bilder, men i mange tilfeller kan det være straffbart. Her er det du trenger å vite om deling av nakenbilder.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
account_circle