Hopp til hovedinnholdet

Jeg har blitt lurt at et falskt modellbyrå til å sende undertøysbilder

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 14 år som ble kontaktet av noen som sa de var modell hunters og de lette da liksom etter "modeller" for bikinier, på bilde appen VSCO for omtrent en måned siden. Der spurte de meg om jeg ville sende bilde av meg i undertøy så de kunne se om de likte kropps formen min og om de da evt kunne sende meg gratis bikinier så jeg kunne sponse dem. Jeg gikk da rett på og sendte bilder i undertøy. Etter det har de ikke svart meg siden og jeg er skikkelig redd for at bildene skal komme ut på nettet. Hva skal jeg gjør?

SVAR

Besvart 02.05.2019 22:00:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vet du hvem du chatter med?

Har du alltid kontroll på hvem du snakker med på nettet eller i sosiale medier? Og kan du egentlig vite hvem du chatter med?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle