Hopp til hovedinnholdet

Jeg viste meg naken på omegle

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei ung.no akuratt nå føler jeg meg dum, veldig dum det er fordi jeg nettop har vist meg naken på nett (omegle) til en dame (ung) skrev hun var 20. hun hadde på seg bh da vi startet og jeg sto i bar overkropp og viste magemusklene mine fra halsen og ned. hun spurte om vi kunne sitte face til fac sa jeg ja. jeg så på henne og henne så på meg. hun tok av seg bh en nesten og skrev at hun ville se min kuk. så skulle jeg få se puppene hennes. før jeg viste ord av det så tok jeg av meg buksa og viste utstyret til henne :((( i (5 sek) henne tok av seg bh og viste sine pupper. nå er jeg redd for om hun har filmet skjærmen eller tatt bilde. og om informasjonen kan bli misbrukt av noen og i tilfelle hva konsekvensene kan bli) hadde ikke på norsk omegle men engelsk hjelp meg er redd for dette:(

SVAR

Besvart 08.05.2019 12:57:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
account_circle