Hopp til hovedinnholdet

En gutt maser om nudes, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har snappa med en gutt som går i paralellklassen min. Han vil ha nudes hele tiden og i dag sa han at han bare trengte bh bilde, jeg var lei av han så jeg sa greit. Han sier alltid at jeg er pen osv... jeg blir så usikker!! Han lovte å ikke screene og sånn og jeg stolte på han. Heldigvis screena han ikke og ingenting ble publisert. Bildet jeg sendte var av meg selv i bh men jeg klussa over fjeset og rommet rundt så hvis det blir delt så så man ikke hvem det var eller hvor. Men uansett, det gikk fint men jeg angrer!!! Har jeg gjort noe ulovlig? Og hva skal jeg si om han maser mer??? Jeg kan ikke si noe til mamma eller pappa! Jeg fikk nettopp Snapchat og tenk om de sier at jeg må slette det pga det som skjedde! Jeg døler at det er min skyld. Jeg ble usikker på meg selv og lot meg lure av alle komplimentene hans, svar fort før han maser igjen vær så snill!!

SVAR

Besvart 08.05.2019 13:19:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er det lov å sende nudes eller dickpics?

Det kan være spennende å sende slike bilder, men i mange tilfeller kan det være straffbart. Her er det du trenger å vite om deling av nakenbilder.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er aldri greit å mase seg til nakenbilder, men det er ikke alltid lett å vite hva du skal svare hvis noen gjør det. Her er noen supre tips til hva du kan si.

 

Les mer
attach_file

Send GIF-er istedenfor nudes!

Har du blitt spurt om å sende lettkledd- eller nakenbilder? Hvis du helst vil unngå å sende, eller er lei masing, så kan du sende GIF-er i stedet!

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle