Hopp til hovedinnholdet

Er det liksom greit at jeg sender nudes?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente, jeg liker og sende nudes. Er det liksom greit at jeg gjør det? Det er 100 % min egen vilje og jeg vil det, jeg blir veldig kåt av det og jeg liker at noen andre kan ha nytelse av kroppen min. Er dette greit, folk sier at nudes ikke er greit, men det er ikke noe skadelig tror jeg, jeg holder meg helt annonym. Kan dere plis svare på dette? ( PS. Elsket nettsiden deres :) )

SVAR

Besvart 25.05.2019 17:48:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor sender noen nudes?

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

 

Les mer
attach_file

Slik er du trygg og smart på nett

Nettet er åpent for alle, og det er fort gjort å støte på ubehagelige personer eller innhold. Følg denne huskelista for å beskytte både deg og dine venner på nett!

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle