Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gjøre når nakenbilder av meg kan spres enda en gang?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Livet mitt er veldig komplisert. Jeg var ‘sammen’ med en gutt, (eller mer forelsket) og det ble til at vi sendte hverandre bilder. (Nakenbilder) Alt dette skjedde i November. Da det kom Desember fikk jeg høre av noen at det nakenbilde som jeg sendte til gutten var vist til flere personer, altså hele skolen min. På bildet kunne man ikke se ansikt, (heldigvis) men folk visste det var meg. Det var så flaut å komme på skolen, men ingen snakket om det. Vi flytta i slutten av Januar, og fra de vennene jeg har kontakt med har fortalt meg at folk kaller meg ‘bi*ch’ og ‘hore’. Og alle de var falske venner, til og med de jeg har kontakt med. I tillegg ble jeg egentlig ikke likt av mange, vet ikke hvorfor.... gjorde ingen noe. Jeg vil slette dem fra sosiale medier, men tørr ikke om de blir sur og snakker mer om det bildet. Er også redd at de sprer det til denne skolen. (Bor langt fra der jeg bodde før, men en jente har allerede begynt å snakke m guttene her) Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 17.06.2019 11:12:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
attach_file

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nett

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på nett, og hva du gjør om noen har tatt bilder eller filmet deg uten at du har sagt ja.

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
account_circle