Hopp til hovedinnholdet

Bør jeg sende nudes til kjæresten min? Er veldig usikker.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er ein jente på 14 år. Kjæresten min er 16 år. Han skulle flytte utenlands med familien i ett år. Han kom fram i går. Han har mast på meg hele dag om jeg kan sende nudes til han, han lover at han ikkje skal ta skjermbilde eller vise det til noen andre. Jeg stoler veldig mye på han, vi begge har sett hverandre nakne før. Han har og fingret meg, og jeg har runket han. Vi snakket veldig mye før vi i det hele tatt bestemte oss for å se hverandre nakne. Vi begge var enige om at det var greit for oss, begge to var med på det uten no press. Men håper at dere kan gje meg svar fort, sa til han at jeg kanskje skulle kanskje gjøre det i morgen ( tirsdag 18 juni ). Vet at dei fleste som sender nudes angrer på det så er veldig usikker på om jeg burde gjøre det. Hilsen fra ein usikker jente.

SVAR

Besvart 20.06.2019 15:58:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er aldri greit å mase seg til nakenbilder, men det er ikke alltid lett å vite hva du skal svare hvis noen gjør det. Her er noen supre tips til hva du kan si.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor sender noen nudes?

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
account_circle