Hopp til hovedinnholdet

Noen over nettet fant ut hvem jeg er, har jeg blitt hacket?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og en venn av meg ville bare kødde litt, så vi gikk inn på nettsiden omegle. Der kan man snakke med fremmede. Vi gjorde det men bare litt. Vi ga ikke ut noe personlig informasjon bare snakket helt normalt. Når vi akkurat skulle til og slutte var det noen som kom på og spurte «er dette (navnet mitt)?» Og jeg ble kjempe redd så jeg bare slettet fanen og lukket PCen. Men nå er jeg redd for om jeg har blitt hacket eller om noen har fått informasjon om meg og familien min og sånt...Familien min sliter nokk fra før så hvis jeg har gjort noe dumt nå så kommer jeg ikke til og tilgi meg selv på en god stund.... familien min vet selvfølgelig ikke om dette. Men jeg håpet jeg kunne få svar fra dere litt fort før de rekker og eventuelt komme seg inn på hele systemet våres. Jeg har hatt drømmer om at de som eventuelt har gått noe informasjon kommer til huset vårt og sånt.... så svar så fort som mulig.

SVAR

Besvart 12.08.2019 18:55:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik sletter du informasjon om deg på nettet

Har du funnet bilder av deg selv på nettet som du ikke vil at andre skal se? Eller har noen opprettet en falsk profil i ditt navn? Slik sletter du opplysninger fra nettet.

 

Les mer
attach_file

Slik sletter du deg fra en nettjeneste

Sliter du med å slette deg fra en nettside, eller føler du deg krenket av noe på nett? Få hjelp med sletteguiden til slettmeg.no.

 

Les mer
account_circle