Hopp til hovedinnholdet

Jeg sendte lettkledtbilde til feil person.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har gjort noe dumt. Jeg og kjæresten sender lettkledde bilder av og til. For va en uke siden klarte jeg og sende feil til en som en 1 år eldre enn meg. Han tok skjermbilde og har sendt det til iallfall 2 stykker. Han sa at han skal slette det, men jeg er ikke 100% sikker på om han gjorde det. Kan jeg anmelde? Han er 14 år så jeg vet ikke om det er mulig å anmelde han for det. Er også redd for at han skal bruke bildet imot meg. Vil ikke si noe til foreldre siden jeg ikke har så godt forhold med dem.

SVAR

Besvart 26.08.2019 18:44:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nett

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på nett, og hva du gjør om noen har tatt bilder eller filmet deg uten at du har sagt ja.

 

Les mer
attach_file

Er det lov å sende nudes eller dickpics?

Det kan være spennende å sende slike bilder, men i mange tilfeller kan det være straffbart. Her er det du trenger å vite om deling av nakenbilder.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle