Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg bry meg mindre om hva folk tenker om brukeren min?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! : ) Jeg er 13 år og har Instagram... Venninna mi har også instagram.... Hun la ut ett bilde der jeg var med på, på brukeren sin... det var greit for meg, at hun delte bildet.. MEN!! Hun hadde tagget meg i bildet(det er greit) men det er bare ETT problem. En gutt i klassen følger den brukeren og da kommer han sikkert til å finne brukeren min!!! HJELP!!! Jeg har åpen bruker, så alle som vil kan følge meg, MEN jeg vil HELST ikke at guttene i klassen skal følge meg, redd for at de skal kommentere på instagrambrukeren min. Flere av vennene mine har sagt at jeg har så fine bilder på Instagram, men jeg syns det hadde vært KJEMPEKLEINT hvis jeg kom på skolen og guttene bare: jeg så instagrambrukeren din!!! Hvordan kan jeg drite litt mer i hva andre tenker om meg, eller brukeren min... ikke for å skryte, men jeg er egentlig ganske fornøyd med bildene mine, men hva hvis de andre syns de bare er rare. Jeg trenger virkelig mer selvtillit. (Jeg vil ha åpen bruker, og jeg er forsiktig.)

SVAR

Besvart 15.09.2019 16:01:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Slik sletter du informasjon om deg på nettet

Har du funnet bilder av deg selv på nettet som du ikke vil at andre skal se? Eller har noen opprettet en falsk profil i ditt navn? Slik sletter du opplysninger fra nettet.

 

Les mer
account_circle