Hopp til hovedinnholdet

For et år siden sendte jeg nudes, hvordan kan jeg komme over dette nå .

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! For en kanskje et år siden gjorde jeg veldig masse dumt blandt annet og sende nudes (nakenbilder) til en haug med gutter. Jeg tenker konstant på det. Hvorfor gjorde jeg det? Blir sur og skuffa. Jeg klarer nesten ikke leve med meg selv føler meg så ekkel. Jeg vet at det fremdeles er folk der ute som snakker om og kaller meg hore for noe som skjedde for en god stund siden og det er veldig flaut. Men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Klarer ikke starte på nytt fordi det allerede er gjort:(. Har dere noen tips til hvordan jeg kan tilgi meg selv eller hva jeg skal hvis noen spør «hørt du har sendt nudes til masse gutter» Takk på forhånd

SVAR

Besvart 11.11.2019 19:21:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik takler du mas om nudes

Det er ikke alltid så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor sender noen nudes?

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

 

Les mer
attach_file

Gjort noe dumt? Tilgi deg selv!

Har du gjort noe du angrer på, som å såre en kjæreste eller svikte en venn? Sammen skal vi finne en måte du kan tilgi deg selv.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie

 

Les mer
account_circle