Hopp til hovedinnholdet

Jeg tok en selfie med pikken hans i munnen og sendte det til han.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Vil fortelle om noe dumt jeg har gjort. Jeg var veldig full en kveld, og på nach med en av mine beste kompiser. Husker lite fra den kvelden, men husker at vi hadde sex. Dette er en gutt jeg stoler fullt og helt på når det kommer til sex osv. Det dumme jeg gjorde var at jeg tok en selfie av meg selv med pikken hans i munnen. Dette gjorde jeg fordi jeg var full og det var morsomt da. Jeg sendte dette bildet kun til han jeg hadde sex med. Men så åpnet han ikke bildet før dagen etter, å han tok et skjermbilde. Har ikke lyst å anmelde han men føler at dette kan ødlegge veldig for meg. Jeg er påkledd på bildet å man kan ikke sikkelig se at det er meg. Dette er en gutt som driter i om folk ser bilde av pikken hans, så jeg tror ikke han har noen vanskelighet med å vise det. Stresser egentlig ikke så mye over det. Men liker det ikke. Når jeg konfronterer han med dette så fremstår jeg alltid som en dramaqueen, å han sier jeg vet at jeg kan stole på han. Er dette lovlig når jeg ikke er naken?

SVAR

Besvart 20.11.2019 12:24:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nett

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på nett, og hva du gjør om noen har tatt bilder eller filmet deg uten at du har sagt ja.

 

Les mer
attach_file

- Legger ut bilder av andre uten lov

Har lagt ut noen bilder på Facebook fra en skoletur vi var på. En av de i klassen vil at jeg skal slette bildene av henne, men jeg skjønner ikke hvorfor. Bildene er ikke noe farlige og viser ikke fest eller noe sånt. Hun sier bare at hun ikke synes hun så noe fin ut. Det er jo mine bilder. Kan hun kreve at jeg skal fjerne dem? Hva skjer om jeg ikke gjør det?

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
account_circle