Hopp til hovedinnholdet

Burde jeg møte en gutt som jeg har chattet med lenge?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har snakket med en eldre gutt i sånn fire måneder snart. Vi har sendt masse bilder av private steder og sånn og han sier at rumpa mi er sykt stor. I virkelig heten er den lks helt grei men jeg er veldig flik til å få den til å se større ut. Han er ekstremt hyggelig og han ønsker å møte meg. Vi snakker om å ha sex og sånt hele tiden og nå sa han at han snart kommer til Oslo. Jeg har liksom veldig lyst men jeg er redd for å ikke leve opp til forventningene. Han er 19 år. Så han er ganske mye eldre enn meg. Han vet at jeg bare er 14 og ingen av oss bryr seg. Jeg har veldig lyst til å møte han og pule og alt det der og jeg føler meg virkelig klar. Det er ikke noe jeg bare sier. Men jeg er bare lott redd for at jeg ikke er "bra nok” selv om jeg helt ærlig ikke tror han bryr seg veldig mye fordi han virker helt sykt snill og grei. Hva burde jeg gjøre. Burde jeg møte han. Jeg stoler veldig på han

SVAR

Besvart 22.11.2019 12:21:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Slik er du trygg på nett og sosiale medier

Det er fort gjort å se noe ubehagelig, eller gjøre noe man angrer på. Her er ti nettvett-tips.

 

Les mer
attach_file

Er det lov å sende nudes eller dickpics?

Det kan være spennende å sende slike bilder, men i mange tilfeller kan det være straffbart. Her er det du trenger å vite om deling av nakenbilder.

 

Les mer
account_circle