Hopp til hovedinnholdet

Spiller mye med eldre. De Sjekker profil, er redd de skal ødeleg for meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg spiller ganske ofte. Og de jeg spiller med tror jeg er 03 (16) siden jeg har sagt det for og ha noen og spille med som har samme interesse. Men de sjekker profilen min og prøver og finne hvem kjæresten min er, søsken og foreldre for og fucke opp for meg. Er dritt lei, hva kan jeg gjøre mot dette? Helst ikke noe foreldrene mine. Jeg prøver nå og slutte og snakkr med de, men er sikker på at de kommer til og ta kontakt m3d meg eller noen jeg kjenner for og ødelegge for meg. Er ganske redd for at de skal gjøre noe. Takk for svar, håper på ett svar fort! Håper det er noen jeg kan snakke med dette om.

SVAR

Besvart 11.12.2019 17:19:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor er det aldersgrenser på spill?

Lurer du på hvorfor noen spill har høyere aldersgrense enn andre og hva symbolene på spille betyr? Da bør du få med deg dette.

 

Les mer
attach_file

Sjekk om du spiller for mye

Lurer du på om du er spillavhengig? Her er rådene for deg som spiller for mye.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle