Hopp til hovedinnholdet

Jeg har sendt nakenbilde og hun delte det videre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg hadde en kjæreste for en stund siden og jeg stolte veldig på henne og likte henne kjempe godt. En dag spurte hun om jeg kunne sende nakenbilde så jeg sendte fordi jeg trodde det var kult å sende siden jeg kjente folk som har sendt før. Hun screena det og jeg visste ikke hun kom til å dele det. Noen måneder slo jeg opp siden jeg ikke hadde samme følelser lenger og hun delte nakenbilde med andre og vær gang jeg har en flørt med noen eller no sånt sier hun til dem at jeg sendte nakebilde til henne også stopper de å snakke med meg.

SVAR

Besvart 14.03.2020 20:24:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
account_circle