Hopp til hovedinnholdet

Andre deler videre en video av at jeg kliner med noen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. En gang jeg var et sted klinte jeg med en gutt, bare noen sekunder. Uten at jeg visste det var det en «vennine» av meg som filmet det og delte det videre. Nå er det andre som fortsetter å dele det videre. Det er nå en annen gutt som fortsetter å dele videoen. Jeg vet at det ikke akkurat er nakenbilder eller sånne ting, begge er jo påkledd men det er lett å se hvem som er i videoen. Jeg blir alltid veldig lei meg hver gang jeg ser at noen sender den videre. Jeg er redd for at videoen blir delt med flere og at f.eks foreldrene mine ser det. Videoen ble tatt i november i 2019, og blir fortsatt delt til nå. Jeg vil gjerne gjøre noe får å stoppe de, pga de ikke gir seg når jeg ber de om det. Kan jeg anmelde de? Alle er 14 år. Hva kan jeg eventuelt gjøre? + Telles det som ulovlig selv om vi ikke var nakne? Klining er jo fortsatt ganske privat?

SVAR

Besvart 08.04.2020 14:00:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
attach_file

- Legger ut bilder av andre uten lov

Har lagt ut noen bilder på Facebook fra en skoletur vi var på. En av de i klassen vil at jeg skal slette bildene av henne, men jeg skjønner ikke hvorfor. Bildene er ikke noe farlige og viser ikke fest eller noe sånt. Hun sier bare at hun ikke synes hun så noe fin ut. Det er jo mine bilder. Kan hun kreve at jeg skal fjerne dem? Hva skjer om jeg ikke gjør det?

 

Les mer
account_circle