Hopp til hovedinnholdet

Jeg sendte nakenbilder for lenge siden og de ble spredt videre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 17 år gutt. I 8-9 klasse begynte jeg å sende nudes (naken bilder til noen jenter) jeg var ganske dum da i 8-9 klasse oppførte meg som en 2 åring og gjorde alt mulig dumt. Jeg angrer utrolig masse. Jeg har sendt til en jente hun tok ikke skjerm bilde. Det betydde at jeg kunne stole på hun flere ganger. Men tilslutt tok hun skjermbilde og sendte det til alle vennene mine. Jeg er veldig skuffet over meg selv. Folk har bilder der jeg har sendt naken bilder og at jeg sier at hun skal sende. De har det fortsatt. Akkurat som person nå har jeg forandret meg som person og sender aldri. Er voksen og god gutt nå. Men jeg tenker på at veldig mange sender tulle bilder av meg til andre det jeg sendte før til folk. Jeg vil at fr skal slette det men de tar ikke dette seriøst da gidder jeg ikke. Jeg er ganske redd for at dette vil påvirke min fremtid og min fremtidige kone. Veldig redd for at de kommer til å vite dette med at keg har sendt naken bilder og har sendt dumme bilder av meg selv.

SVAR

Besvart 12.04.2020 15:57:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
account_circle