Hopp til hovedinnholdet

Jeg sendte bildet av han videre, er det ulovlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 13 år. Istad så spurte en gutt som liker meg og som jeg delvis liker om jeg ville se sixpacken hans. Jeg sa at jeg ikke trengte å se den, men senere fikk jeg et bilde av den. Jeg visste ikke hva jeg skulle svare, så jeg sendte bilde han sendte til meg videre til bestevenninna mi. Hun snakket senere med sin kjæreste og sendte bildet som jeg sendte videre til han. Nå er det fire forskjellige som har fått bilde. Jeg er redd for at det skal spre seg. Jeg lurer på om det å spre et bilde av en sixpack er ulovlig, og kan jeg komme i trøbbel fot det? Setter stor pris på svar.

SVAR

Besvart 29.04.2020 09:38:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Legger ut bilder av andre uten lov

Har lagt ut noen bilder på Facebook fra en skoletur vi var på. En av de i klassen vil at jeg skal slette bildene av henne, men jeg skjønner ikke hvorfor. Bildene er ikke noe farlige og viser ikke fest eller noe sånt. Hun sier bare at hun ikke synes hun så noe fin ut. Det er jo mine bilder. Kan hun kreve at jeg skal fjerne dem? Hva skjer om jeg ikke gjør det?

 

Les mer
attach_file

Har du delt nakenbilder av andre?

Har du videresendt et bilde som bare var ment til deg og skjønt at det ikke var en ok ting å gjøre? Her er noen tips til hvordan du kan rydde opp.

 

Les mer
account_circle