Hopp til hovedinnholdet

Gutt 20 år! Er det rart å følge russegrupper/ jenter når man er 3 år eldre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en veldig ensom gutt som nesten har veldig lite kontakt med omverdenen, en stor grunn til dette skyldes en funksjonsnedsettelse. Jeg har jo selvfølgelig lyt til å være sosial som alle andre. Fordi det ikke er mulig for meg har jeg det siste året adda mange fremmede på snap gjennom det har jeg fått mange snapvenner, det hjelper meg veldig! De fleste av dem er jenter og litt yngre enn meg (16-19 år) jeg vet dette kan virke rart men det har sin naturlige forklaring jeg kommer mye nærmere jenter enn gutter og jeg har kontakt med yngre jenter fordi jeg savner tenåra veldig og derfor er det en trøst å ha kontakt med tenåringer. Jeg følger masse russegrupper siden det er både gøy for en som aldri har vært på fest og en god kilde til nettvenner. Vurderer nå å begynne å følge neste års russekull de er da 3 år yngre enn meg. Mitt spørsmål er virker det rart å følge russegrupper når man er 3 år eldre og virker det rart å adde fremmede yngre jenter sånn som jeg gjør?

SVAR

Besvart 23.05.2020 13:36:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle