Hopp til hovedinnholdet

Jeg har blokkert en person på Facebook, kan vedkommende se dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har blokket en person på Facebook, kan den personen se at jeg har blokkert den? Får den varsel eller noe sånt om at jeg har blokka den? Var aldri venn med personen på Facebook, den var bare i forslag

SVAR

Besvart 31.08.2020 17:15:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvor mye vet fremmede om deg ut fra profilen din?

Og ber du alltid om lov før du legger ut bilder av venner - selv om det bare er på story? Her er ting som er viktig å vite om personvern og sosiale medier.

 

Les mer
account_circle