Hopp til hovedinnholdet

En gutt har spredt nakenbilder av meg for 6 mnd siden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg sendte nakenbilder til en gutt som er ett år eldre enn meg, dette gjorde jeg for 6 måneder siden. Da gikk jeg bare i 7. klasse. Jeg har ikke snakket med guttene siden den dagen men jeg ser han hver dag siden vi går på samme skole. Jeg gråter meg selv til søvne hver natt, og angrer så mye, alle der jeg bor har det siden han sendte det rundt. Jeg skulle ønske jeg var perfekt sånn som alle andre, som ikke gjøre så mye dumt som gjør att de vil drepe seg selv. Han guttene ødela livet mitt. Og jeg er så veldig veldig sur på han. Foreldrene mine vet ikke om det. Jeg har ikke anmeldt han. Og nå er liksom saken borte. Så jeg bare lurer om jeg burde anmelde han selvom det er lenge siden. Og om jeg burde si det til foreldrene mine?

SVAR

Besvart 28.09.2020 21:43:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle