Hopp til hovedinnholdet

Mamma kaller meg stygg, hun bryr seg ikke om selvtilliten min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er jente 13 år og mamma kaller meg stygg osv. Jeg har slitett med utsende mitt og det vet mamma. Og en dag drev jeg og gråt i rommet mitt også kom mamma inn og spurte hvirfor gråter du også sa jeg , Jeg syntes jeg er stygg så begynte hun vare og le og sa at jeg var stygg. Mamma kjøper ting til meg osv men greia er at hun ikke bryr seg om selvtilitten min, Jeg blir kalt pen av mange jenter og sånne ting men jg blir litt lei meg når jeg ser andre jenter på tiktok elrns.

SVAR

Besvart 06.01.2021 09:56:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Kroppspress på nett

Det er viktig å huske at du blir påvirket av sosiale medier. Hvis du opplever kropps- og utseendepress, kan det være fordi influensere og andre bidrar til å fremme bestemte kroppsidealer.

 

Les mer
account_circle