Hopp til hovedinnholdet

Mamma og pappa tar fra meg telefonen kl 11 - da føler jeg meg så ensom

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. mamma og pappa har alltid vært kjempestreng med telefon. de tar den fra meg klokken 11 på kvelden, og det er veldig irriterende. er ofte veldig lei meg og trist på natten fordi jeg føler meg ensom og sånn. det hjelper alltid å snakke med vennene mine på facetime eller over snap. men nå har de begynt å ta fra meg den muligheten, og det går utover søvnen min. ligger å gråter og sover ekstremt dårlig. hadde klart å legge meg mye tidligere enn 11 selv hvis jeg bare fikk ha den uten at de lagde noe ut av det , men liksom følelsen av at den tryggheten er der har jeg et behov for. kan dere prøve å skrive på en måte som får de til å forstå det? d begynner å gå utover skole og psykisk helse. jeg er sikker på at jeg kan klare å få nok søvn hvis jeg får ha den selv. det hadde virkelig blitt mye bedre for meg:) skjer ofte at jeg ender opp med å sitte å kutte meg fordi jeg kjeder meg og ikle får sove fordi jeg er så alene..

SVAR

Besvart 28.02.2021 11:00:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som strever med å sove

Kroppen og hjernen din er avhengig av søvn for å fungere godt. Samtidig er det vanlig å ha søvnvansker. Her får du tips til gode søvnvaner.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle