Hopp til hovedinnholdet

Vil lage blogg, men får ikke lov.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vil ha blogg men foreldrene mine vil ikke la med få lov... Jeg hadde aldri fått lov uansett, men jeg tror den störste grunnen er at for 2 år siden lagde jeg en Venn en nettside og vi sa ikke i fra til mine foreldre... Og vennen min sa noe stygt om en annan i klassen på siden og alle fikk vite alt... Inkludert mamma og stefarnen min... Jeg fikk en stor straff og sån men HVa skal jeg gjöre for å få dem til å la meg ha en blogg? Vil så veldig gjerne ha en blogg!!! Har hatt så mange drømmer om å ha en blogg... Og jeg lagde en twitter konto og etter sånn to dager hadde jeg to hundre followers som sa at jeg var pen og sånn... Og da vil jeg så gjerne dele livet mitt med hele verden... Jeg har altid for mye og si ... Og hele klassen syntes at jeg er full av fantasi opg munterhet hele tiden... Jeg vil så gjerne ha en blogg!! Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 22.05.2013 14:08:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan man legge ut bilder av andre som man selv har tatt?

Hvor går grensen for hvilke bilder man kan legge ut av andre? Er det nok at man har fotografert bildet selv? Her er noen gode råd.

 

Les mer
attach_file

Slik sletter du informasjon om deg på nettet

Har du funnet bilder av deg selv på nettet som du ikke vil at andre skal se? Eller har noen opprettet en falsk profil i ditt navn? Slik sletter du opplysninger fra nettet.

 

Les mer
attach_file

- Legger ut bilder av andre uten lov

Har lagt ut noen bilder på Facebook fra en skoletur vi var på. En av de i klassen vil at jeg skal slette bildene av henne, men jeg skjønner ikke hvorfor. Bildene er ikke noe farlige og viser ikke fest eller noe sånt. Hun sier bare at hun ikke synes hun så noe fin ut. Det er jo mine bilder. Kan hun kreve at jeg skal fjerne dem? Hva skjer om jeg ikke gjør det?

 

Les mer
account_circle