Hopp til hovedinnholdet

Utsatt for utpressing i form av at jeg ble lurt til å tro at det var ei jente som la meg til på skype

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er gutt på 18 som ble utsatt for utpressing natt til 16.mai. Dette i form av at jeg ble lurt til å tro at det var ei fin jente som la meg til på skype. Hun ba meg gjøre forskjellige seksuelle aktiviteter, og påsto at hun drev med det samme. En liten stund etter får jeg beskjed om at personen har funnet ut facebook'n min,funnet navnet på alle i familie og venner,og truer med å sende video av meg til de, dersom jeg ikke overfører penger til personen. Jeg så ingen annen utvei enn å overføre pengene,men nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Pengene måtte overføres til en konto i Marokko,altså er det en utenlandsk gjerningsperson. Personen skjuler seg bak et falsk alias,og brukte kun skype for kommunikasjon. Bør jeg prøve å anmelde det? Og er det noen mulighet for at jeg hadde vunnet frem med dette og fått noen som helst erstatning?

SVAR

Besvart 22.05.2013 13:57:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan man legge ut bilder av andre som man selv har tatt?

Hvor går grensen for hvilke bilder man kan legge ut av andre? Er det nok at man har fotografert bildet selv? Her er noen gode råd.

 

Les mer
attach_file

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nett

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på nett, og hva du gjør om noen har tatt bilder eller filmet deg uten at du har sagt ja.

 

Les mer
account_circle