Hopp til hovedinnholdet

Kan moren min bestemme over pengene mine?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en 15år gammel gutt som har en duskusjon med min mor om økonomi. Jeg har en jobb der jeg tjener ca 3000kr i månden og disse pengene mener jeg at jeg selv kan bestemme over å bruke på ting jeg syntes er fornuftig. Mamma mener etter min oppfating at hun bestemmer over dem. Hun vil sette alt inn på en spare konto. Jeg vil ikke det fordi jeg mener det er mitt og jeg lærer bedre hva penger faktisk er vært vis jeg får styre over dem selv. Jeg har også skilte foreldre jeg bor hos min mor foreløpig og har gjort det siden jeg var 3, men har fortsatt grei kontakt med min far selv om vi ikke bor sammen. Det jeg lurer på er om hun kan bestemme over dem uten at min far også er med på det hun vil med pengene som JEG har tjent eller FÅTT av andre?

SVAR

Besvart 11.06.2015 12:19:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvem bestemmer over pengene dine?

Krangler du med foreldrene dine om hva du kan bruke egne penger på? Det finnes ikke noe klart svar, men det er vanlig å skille mellom penger du har tjent selv og penger du har fått.

 

Les mer
account_circle