Hopp til hovedinnholdet

Tips til hvordan å tjene penger?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er får å si det sånn en jente som blir fort stressa om jeg ikke har penger. Altså det har ingen ting med pengene til mamma og pappa å gjøre, vi har mye penger. Det er mine sparepenger. Har dere noen tips til hvordan jeg kan tjne penger? Mamma sier nei til vaske jobb hjemme. Jeg har 200kr nå. Har egt 2400 men 2200 er til rideleir. Vet at det er noe jeg har valgt selv å bruke penger på da. Jeg får 50kr i ukelønn og bruker egene penger på godteri. Har begynt å kjøpe mindre godteri nå da. Jeg føler att jeg gjør veldig mye i huset får å få 50kr og egene penger på godis. Vet at dette er litt rart men... men jeg er egt villig til å gjøre jobb i huset noen ganger får å tjene, men det får jeg ikke lov til. Altså gjøre mer jobb en det jeg gjør får å få ukelønn.

SVAR

Besvart 02.03.2017 21:06:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tjen penger på småjobber

Er du for ung til å ha en fast jobb? Eller tar det for mye tid? Her er en oversikt over ulike småjobber du kan tjene penger på.

 

Les mer
attach_file

Hvordan spare lommepengene dine

Forsvinner lommepengene nesten før du får dem? Brenner pengene i lomma di? Du er nok ikke alene, og heldigvis finnes det råd.

Av Julie, ungdomsjournalist ung.no.

 

Les mer
attach_file

Hvordan sette opp et budsjett?

Lær hvordan du setter opp et godt budsjett, og få tilbake kontrollen over pengene dine.

 

Les mer
attach_file

Hvordan finne sommerjobb?

Hvilke jobber kan du søke på, og hvordan finne drømmejobben? Start jakten tidlig, de beste jobbene går først.

 

Les mer
account_circle